Російські силовики планують розробити нову стратегію для боротьби з партизанами
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські силовики планують розробити нову стратегію для боротьби з партизанами

Російські силовики планують розробити нову стратегію для боротьби з партизанами
Джерело:  online.ua

Російські військові планують створити нову стратегію протидії українським підпільним діям на тимчасово окупованих територіях.

Джерело: Центр національного спротиву

Російські силовики планують розробити нову стратегію для боротьби з партизанами

За інформацією джерел, під головуванням директора ФСБ РФ Бортнікова в Москві відбулося засідання Національного антитерористичного комітету, на якому було обговорено питання щодо покращення профілактики тероризму у сфері освіти та серед молоді. Особлива увага була приділена протидії ідеології тероризму та неонацизму серед молоді на тимчасово окупованих територіях.

Та, фактично, російські силовики намагаються знайти нові шляхи тиску на підпілля на ТОТ. Адже поточні заходи не дають бажаного результату, – йдеться в повідомленні.

Водночас, адміністрація окупаційної влади має намір посилити покарання за поширення інформації про українську ідентичність та виявлення вогнищ опору. Варто зазначити, що окупанти побоюються можливого партизанського руху і дедалі частіше порушують цю тему.

Проте їм ніколи не вдасться впоратися з нашим підпіллям, росіяни не розуміють, що ми на своїй землі і будемо продовжувати боротися за незалежність, – наголошують у Центрі.

Що відомо про знищення ще одного колаборанта на Херсонщині партизанами

Зокрема, представники слідкому РФ заявили, що невідомі заклали вибуховий пристрій під ліве крило автомобіля ВАЗ-2121, за кермом якого перебував призначений окупантами командир взводу ППС.

У той час, коли командир разом з родиною їхав по проспекту Ювілейному Олешкінського району стався вибух.

Зазначається, що командир патрульної поліції загинув на місці, а його дружина та донька отримали поранення.

Слідчі органи СК Росії відкрили кримінальну справу за фактом вбивства командира взводу, а також замаху на вбивство його дружини, начальника штабу, та доньки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?