Російські танцюють на кістках: в мережі жорстко проїхалися по 9 травня в РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські танцюють на кістках: в мережі жорстко проїхалися по 9 травня в РФ

Російські танцюють на кістках: в мережі жорстко проїхалися по 9 травня в РФ
Джерело:  online.ua

Російський блогер Рустем Адагамов розкритикував  святкування перемоги у Другій Світовій війні в Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Адагамова.


Блогер написав, що для нього 9 травня, - це не свято перемоги, це день скорботи за мільйонами загиблих у війні: "В ту страшну війну, яку влаштували Гітлер і Сталін, в СРСР загинуло близько 30 млн чоловік. Тільки останній ідіот і покидьок може назвати цю національну трагедію перемогою. Я не ідіот і не покидьок. Я можу в цей день тільки сумувати за тими мільйонами, які не повернулися додому".


На думку Рустема Адагамова, головною справою, якою повинні займатися росіяни 9 травня, є пошук загиблих бійців Червоної Армії, які лежать в полях і лісах.


"Вся ця псевдопатріотична х*йня з парадами та іншим нічого не варта. Ви, росіяни, десятки років ходите по кістках тих, хто захищав вас в війну. Ви нічого не зробили для них. Їх кістки лежать в землі, а ви танцюєте по ним. Ось прямо зараз, 9 Травня", - додав блогер.


Як повідомляв ONLINE.UA,  перемогобісся в Росії охопило навіть кришнаїтів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?