Російські війська готуються поновити наступ на Слов’янськ — Генштаб
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські війська готуються поновити наступ на Слов’янськ — Генштаб

Російські війська готуються поновити наступ на Слов’янськ — Генштаб
Джерело:  online.ua

Російські війська готуються поновити наступальні дії в напрямку з Ізюма на Слов’янськ.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Війська РФ хочуть вийти на межі Луганської та Донецької областей

На Слобожанському напрямку противник продовжує ведення бойових дій з метою утримання займаних рубежів. Щоб не допустити виходу наших військ на державний кордон завдавав авіаційних ударів та обстрілював з артилерії райони населених пунктів Чорноглазівка, Прудянка, Дементіївка і Тернова, - повідомляють у Генштабі.

Триває підготовка підрозділів окупаційних військ для відновлення наступу на Слов’янському напрямку. Протягом дня ворог здійснював артилерійські обстріли в районах населених пунктів Велика Комишуваха та Довгеньке Харківської області.

На Донецькому напрямку противник намагається прорвати оборону наших військ та вийти на адміністративні кордони Луганської області.

Завдавав вогневого ураження всім спектром озброєння, включно з авіацією, по позиціях підрозділів Сил оборони та цивільних об’єктах уздовж лінії зіткнення. Крім того, завдав авіаційних ударів по об’єктах цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Врубівка Луганської області та Бахмут Донецької області, - зазначили в Генштабі.

Противник продовжує підготовку до наступу на Лиманському напрямку.

За підтримки авіації та артилерії вів штурмові дії в районах населених пунктів Липове, Василівка, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області, успіху не мав.

Завдав авіаційного удару по населеному пункту Микільське Волноваського району Донецької області.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?