Російські війська обстріляли Миколаїв — ракета розірвалася біля житлового будинку
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські війська обстріляли Миколаїв — ракета розірвалася біля житлового будинку

Російські війська обстріляли Миколаїв — ракета розірвалася біля житлового будинку
Джерело:  online.ua

13 серпня близько 20 години російські війська обстріляли Миколаїв. Ракета розірвалась біля житлового будинку, відомо про одного пораненого.

Джерело: мер Миколаєва Олександр Сєнкевич

Миколаїв знову обстріляли війська РФ

Близько 8 вечора Миколаїв обстріляли. В одному з районів ракета розірвалась біля житлового будинку. З’ясовуємо наслідки. Наразі відомо про одного пораненого.

10 серпня внаслідок обстрілів Миколаєва постраждали троє людей, серед них 13-річна дівчинка.

Внаслідок обстрілів пошкоджено житлові будинки. Також влучання були по території підприємства, складських приміщеннях та автобазі.

Фото — telegram.org

Ситуація на Миколаївщині за даними ОВА

Віталій Кім повідомив, що весь керівний склад росіян переміщується на лівий берег Дніпра, покинувши особовий склад на відрізаному ударами ЗСУ правому березі.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ влучили в автомобільний міст дамби у Новій Каховці, який росіяни використовували для перекидання техніки на правобережну частину. Раніше точними ударами української армії було критично пошкоджено Антонівський міст через Дніпро біля Херсона.

13 серпня, о 04:30 під обстрілами було с. Костянтинівка Первомайської громади. Наслідки уточнюються. Постраждалих немає.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Так, вчора, 12 серпня, протягом доби були обстріли територій біля смт Березнегувате, сіл Лепетиха та Кавказ. Також вчора, 12 серпня, близько 12:00 внаслідок обстрілів села Веселий Кут загинула жінка, пошкоджено житлові будинки. Детальна інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

Вчора, 12 серпня, орієнтовно з 07:30 до 21:00 були обстріли в межах і за межами с. Широке Широківської громади. Влучання були переважно по будівлям домогосподарств. Внаслідок обстрілів було займання сухої трави. Постраждалих немає.

Цього ж дня близько 16:30 були обстріли с. Червона Долина. Влучання були по сільгоспбудівлям домогосподарств. Постраждалих немає.

Вчора, 12 серпня, близько 17:40 на околиці смт Доманівка Доманівської громади, на відстані близько 500-700 метрів пролунав вибух після спрацювання ППО, що збило ворожу ракету. В ході чого утворилася воронка глибиною близько 1,5 метрів та радіусом близько 7 метрів. Постраждалі та пошкоджені об’єкти відсутні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?