Російські війська захопили 95% території Луганщини — голова ОВА
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські війська захопили 95% території Луганщини — голова ОВА

Російські війська захопили 95% території Луганщини — голова ОВА
Джерело:  online.ua

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив, що наразі окуповано 95% території області. За його словами, ситуація на Донбасі наразі надзвичайно погана.

Джерело: голова Луганської ОВА Сергій Гайдай

Ситуація на Донбасі погіршилася

Окуповано 95% території Луганської області. Ситуація на Донбасі надзвичайно погана. Луганщина продовжує стримувати орду, яка знищує наші населені пункти. Обстріли не зупиняються взагалі, - повідомив Гайдай.

Він також додав, що траса «Лисичанськ-Бахмут» обстрілюється, вчора ворожа ДРГ вийшла на дорогу, була перестрілка, росіянам вдалося навіть поставити свої блокпости, але сьогодні дорога не перекрита, гумвантажі завезено.

За інформацією Гайдая, Сєвєродонецьк не оточений, у місті та селах громади залишаються до 15 тисяч мешканців, загалом на підконтрольній нам Луганщині - більше 40 тисяч людей, з них 99% виїжджати не хочуть.

На Луганщині внаслідок ворожих обстрілів немає газу, через це в Лисичанську не зможе працювати пекарня. Але місцева влада подбала про те, щоб хліб був.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?