Російські військові просунулися всередину Сєвєродонецька — голова ОВА
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські військові просунулися всередину Сєвєродонецька — голова ОВА

Російські військові просунулися всередину Сєвєродонецька —  голова ОВА
Джерело:  online.ua

Російські війська обстрілюють всю територію Луганської області, однак найбільш складна ситуація — у Сєвєродонецьку. Там росіянам вдалося просунутися з околиць вглиб міста, наразі тривають вуличні бої.

Джерело: Сергій Гайдай

У Сєвєродонецьку тривають вуличні бої

Вся Луганська область наразі — це суцільна територія, яку обстрілюють зі всіх видів озброєння рф. Сєвєродонецьк вони знищували дуже довго, вдалося їм все-таки продавити територію з околиць, де розташовується готель "Мир" та трохи просунутися вглиб міста. У місті будуть і наразі тривають вуличні бої, - повідомив Гайдай.

Він зазначив, що наразі евакуація людей з Луганської області призупинена, оскільки це небезпечно для самих евакуйованих.

Внаслідок сьогоднішнього обстрілу евакуаційного транспорту під Лисичанськом (ще не встановлено чи це була авіабомба чи снаряд крупного калібру) - загинув французький журналіст, дістав поранення патрульний поліцейський, ще один журналіст та перекладачка отримали контузію. Усіх везуть в лікарню в Дніпро, - повідомив голова ОВА.

Гайдай також закликає людей у Сєвєродонецьку не виходити на вулиці через небезпеку під час вуличних боїв. В інших населених пунктах більшу небезпеку становлять обстріли.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?