Російські військові відправили 58 тонн посилок від кордонів з Україною
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські військові відправили 58 тонн посилок від кордонів з Україною

Російські військові відправили 58 тонн посилок від кордонів з Україною
Джерело:  online.ua

За три місяці повномасштабного вторгнення російські військові відправили від українського кордону близько 58 тонн посилок. Найбільша з них важила понад 380 кілограмів.

Джерело: розслідування "Медіазони"

Російські військові намародерили 58 тонн майна за три місяці

Журналісти монітори компанію-доставщика посилок СДЕК у 13 містах на кордоні України з Росією та Білоруссю і виявили не лише аномальне зростання відправлень, яке співпало з початком війни, а й незвичайні зв'язки між містами, що підтверджують версію повального мародерства.

Журналісти пояснюють, що сервіс доставки посилок СДЕК дозволяє клієнтам відстежувати відправлення, а вагу посилки видно у коді сторінки.

Також вони дізналися, що компанія формує індивідуальний номер. Перебираючи номери, вони зібрали дані про всі відправлення СДЕК з 21 лютого.

В результаті підозрілі посилки були знайдені в 13 прикордонних пунктах СДЕК: в Армянську та Джанкої в Криму, в Покровському Ростовській області, у Богучарі та Россоші Воронезькій області, у Валуйках Білгородської області, у Залізногірську та Рильську Курської області, у Климово та Клінці Унече Брянської області та у білоруському Мозирі.

 Одночасно з виведенням російських військ із Київської області 29 березня обсяг підозрілих замовлень із прикордонних міст поступово збільшувався. Якщо 26 березня їх було 338 кілограмів, то 29 березня вага перевалила за тонну, а 2 квітня перевищила 2,5 тонни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?