Російські військові влаштували потужну стрілянину в Чорному морі
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські військові влаштували потужну стрілянину в Чорному морі

Російські військові влаштували потужну стрілянину в Чорному морі
Джерело:  online.ua

Російські військові за вказівкою президента РФ Володимира Путіна продовжують посилювати бойову підготовку в окупованому Криму. Напередодні на території українського півострова біля берегів Чорного моря були проведені спеціальні навчання з виконанням практичного гранатометання і стрільб в акваторії Чорного моря. До бойових дій окупанти підготували екіпажі катерів загону по боротьбі з підводними диверсійними силами та засобами. Подробиці бойової підготовки російських військових в окупованому Криму повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Міноборони РФ.

"За задумом навчання поблизу пункту базування кораблів ЧФ були виявлені непізнані швидкохідні катери, що не виходять на зв'язок в загальній радіомережі. В рамках протидії загрозі висадки підводних диверсантів і мінування акваторії, екіпажі патрульних катерів типу "Раптор" відпрацювали дії з перехоплення та затримання, а також по переслідуванню і поразки малих цілей. В ході навчання екіпажі виконали стрільби по морських щитам-мішенях і макетам плаваючих мін, а також провели практичне гранатометання ", - повідомили в Міноборони РФ.

Важливо відзначити, що на півдні України зберігається загроза вторгнення Росії, до чого ретельно готуються українські військові. Небезпечні плани глави Кремля Володимира Путіна підтверджують і дії Міноборони РФ, яке активно готує військових в окупованому Криму до захоплення нових об'єктів. Останнє масштабне навчання в Криму окупанти провели в середині березні. До нього залучили понад 3 тисяч військовослужбовців ВДВ, близько 200 одиниць бойової та спеціальної техніки, які відпрацювали навички десантування особового складу і техніки на незнайому майданчик приземлення з подальшим захопленням об'єктів умовного противника і їх утриманням до підходу основних сил з'єднання.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ЗСУ підготували "Смерчі" до можливого нападу з боку Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?