Російські військові взяли в полон власного командира — перехоплення ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські військові взяли в полон власного командира — перехоплення ГУР

Російські військові взяли в полон власного командира — перехоплення ГУР
Джерело:  online.ua

Українська розвідка перехопила телефонну розмову російського військового з дружиною, якій він розповідає про велику кількість поранених та про затримання підлеглими комбата, який намагався втекти з передової.

Джерело: ГУР

ГУР перехопила нову розмову російського військового

У перехопленні російський військовий розповідає дружині про велику кількість поранених. Оскільки їхній підрозділ тільки-но вийшов із серйозного бою. А в сусідньому підрозділі командира, який хотів втекти, затримали його підлеглі.

Четвертий батальйон, вони взяли в полон свого комбата. Примусили з ними бути, щоб не зй… (втік). Тому що в них там трьохсотих дох… (багато). Ми вчора також машини завантажили. Вже напоготові валити. Команда надійшла, стояти далі. Вчора більше двадцяти чоловік трьохсотих росіян вивезли».

Раніше ГУР перехопило розмову російського військового зі своєю матір’ю де він розповідає, що в його підрозділі багато військових хочуть звільнитися з армії.

Син розповідає матері про те що нещодавно написав рапорт на звільнення з армії. Також рапорти написали інші військовослужбовці його підрозділу та віддали старшому офіцеру.

Там одному полкану (полковнику). Стопка у нього здорова набралась. Тільки можу сказати – це точно. Всі практично написали відмову. Вчора сказали, що в штаб армії віддадуть, а там видно буде.

Матір розповідає про новини, які прочитала в одному з телеграм-каналів: «800 військових росії відмовились брати участь в бойових діях у зв’язку з низькою морально-психологічною…». Також матір розповідає, що залишала звернення на сайті міністерства оборони. Втім, якщо не прийде відповідь, звернеться у військову прокуратуру. Каже, що збирається шукати юриста.

Син заперечує: «Не треба наймати. Зараз все вирішимо. Народ вже все – бунтує. Відмовляється виконувати накази».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?