Російські військові жорстко обстріляли Оріхів на Запоріжжі
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські військові жорстко обстріляли Оріхів на Запоріжжі

Російські військові жорстко обстріляли Оріхів на Запоріжжі
Джерело:  online.ua

Керівник Запорізької ОВА Олександр Старух повідомив, що російські військові протягом ночі на 26 жовтня обстрілювали місто Оріхів та село Преображенка з РСЗВ та із використанням запальних боєприпасів. 

Джерело: Telegram-канал Олександра Старуха

Що відомо про наслідки обстрілів окупантами Запорізької області 

Вже відомо, що двоє людей загинули та одна поранена в селі Преображенка, - зазначив керівник Запорізької ОВА.

За його словами, внаслідок варварської ворожої атаки та використання заборонених запальних боєприпасів виникли пожежі в багатоповерховому будинку в центрі Оріхова та приватних будинках навколо.

Горіло шість квартир. Загальна площа пожежі була понад 400 кв м. Інформація щодо постраждалих уточнюється, - наголосив Старух.

Що відомо про ситуацію з ворожими обстрілами на Донеччині 

Керівник Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що протягом ночі від ворожих обстрілів та ракетних атак кремлівської армії в регіоні загинула одна людина та зазнали руйнувань житлові будинки.

Близько 3:10 окупанти завдали ракетного удару по Дружківці. За попередніми даними, постраждалих немає, проте є руйнування - знищено будівлю коледжу та пошкоджено багатоповерхівки.

прифронтових громадах у центрі та на півночі області.

На Донецькому напрямку ворог стріляв по Первомайському Очеретинської громади та Мар'їнці, Красногорівці і Катеринівці Мар'їнської громади - даних про жертв та руйнування не надходило.

На Горлівському напрямку постраждали Часовоярська і Бахмутська громади. У Бахмуті одна людина загинула, вигоріла будівля технікуму, постраждали приватні будинки.

Росіяни також відкривали вогонь по околицях Часовоярської громади, обійшлося без постраждалих та руйнувань.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?