У Дніпрі зростає кількість постраждалих в результаті падіння уламків ракети армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Дніпрі зростає кількість постраждалих в результаті падіння уламків ракети армії РФ

У Дніпрі зростає кількість постраждалих в результаті падіння уламків ракети армії РФ
Джерело:  online.ua

Керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що внаслідок падіння уламків випущеної армією РФ ракети по Дніпру стався вибух та пожежа на АЗС, в результаті цього загинули дві людини та ще четверо цивільних отримали поранення. 

Джерело: Telegram-канал Валентина Резніченка

Що відомо про наслідки чергової підступної ракетної атаки окупантів по Дніпру 

Російська ракета, що прилетіла у Дніпро, убила двох людей. За уточненою інформацією, четверо - поранені. Це двоє жінок і двоє чоловіків. Усі у лікарні. Троє важкі, - зазначив Резніченко.

Керівник ОВА також зазначив, що українські військові збили в небі над Дніпропетровщиною черговий ворожий безпілотник.

Військові з повітряного командування "Схід" збили дрон-камікадзе Shashed-136 у небі над Нікопольським районом, - наголосив Резніченко.

Представники ДСНС у Дніпропетровській області повідомили про ліквідацію пожежі на території АЗС, яка була спричинена падінням уламків ворожої ракети.

Пожежу було локалізовано на площі 300 м кв. а згодом ліквідовано. Внаслідок обстрілу загинуло двоє людей.

Резніченко також зазначив, що протягом ночі на 26 жовтня російська окупаційна армія обстрілювала з РСЗВ Червоногригорівську територіальну громаду в Нікопольському районі.

Знову били по Нікопольщині. Російські окупаційні війська накрили вогнем з "Градів" Червоногригорівську громаду. Люди не постраждали. Є руйнування, понівечена лінія електропередач. Понад 600 родин лишилися без електрики. Аварійні бригади уже працюють, - підкреслив Резніченко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?