Російські загарбники постійно вербують нових диверсантів — радник глави МВС
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські загарбники постійно вербують нових диверсантів — радник глави МВС

Російські загарбники постійно вербують нових диверсантів — радник глави МВС
Джерело:  online.ua

РФ постійно вербує нових диверсантів, робота з виявлення таких осіб ніколи не буде завершена, навіть після закінчення війни. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Ростислав Смірнов.

Джерело: ефір телемарафону

Робота з пошуку диверсантів не закінчиться після війни

Відповідаючи на питання, скільки представників так званого «руського миру», і диверсантів є наразі в Україні Ростислав Смірнов не зміг назвати точну цифру.

Точну цифру не зможу назвати, але їх, я переконаний, достатньо немала кількість, - багато тих, хто були викриті, багато тих, хто знаходяться у роботі (правоохоронців – ред.), і багато тих, хто ще буде новими. Бо їх вербування проводиться постійно, - скажімо так, за фінансовими мотивами, за мотивами, можливо, якимось ідейними, за мотивами, можливо якимось, залякування, і так далі, - сказав Смірнов.

Він переконаний, що робота з виявлення таких осіб ніколи не буде завершена, навіть після завершення цієї війни.

Навіть серед, можливо, якогось політичного істеблішменту чи інших ланок, ми маємо постійно проводити ці чистки, щоб у нас точно не було зрадників, бо ми чудово розуміємо і багато чого у нашій історії вже пережили, Ми маємо постійно щодо цього працювати – і СБУ, і Нацпол, і інші структури, які будуть до цього доєднані. Бо після того, що відбулося, ми не маємо права більше допустити ворога до управління країною, - сказав радник МВС.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?