Російський банкір випадково проговорився про дочку Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський банкір випадково проговорився про дочку Путіна

Російський банкір випадково проговорився про дочку Путіна
Джерело:  Грані.ру

Глава ВТБ Андрій Костін назвав  інформацію, яку оприлюднили 3 квітня, про прямий зв'язок президента Росії Володимира Путіна з офшорними компаніями  "маренням" і проговорився про дочку Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Грани.Ру.


За словами Костіна, в оприлюдненій компрометуючій інформації немає даних про те, що ім'я Володимира Путіна зустрічається в реєстраційних документах офшорних компаній.


"Я не читав нічого, що було б пов'язано безпосередньо з Путіним, - сказав Костін. - А той факт, що його дочка святкувала весілля на гірськолижному курорті "Ігора", який насправді недорогий, і який використовується для весіль десятками людей в Петербурзі щотижня, я не знаю, як це може зв'язати Путіна з будь-яким офшорним бізнесом".


Також, в грудні 2015 року в "Reuters" оприлюднили дані про святкування в лютому 2013 року весілля акціонера "Сибура" Кирила Шамалова і Катерини Тихонової на гірськолижному курорті "Ігора". Тихонову в агентстві назвали дочкою Володимира Путіна.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, Міжнародний консорціум журналістів-розслідувачів представив дані про схему відмивання грошей з використанням комерційного банку "Росія" Володимиром Путіним і його соратниками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?