Російський фейк про Венецію і Крим розсмішив соцмережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський фейк про Венецію і Крим розсмішив соцмережі

Російський фейк про Венецію і Крим розсмішив соцмережі

У мережі висміяли фейк російських ЗМІ про те, що в "парламенті" Венеції зібралися визнавати анексований Крим територією Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського блогера Антона Носика.
«В середу 18 травня парламент Венеції визнає Крим російським - навперебій повідомляють московські ЗМІ. Біда в тому, що Венеція вже півтори тисячі років живе без парламенту. І не дуже зрозуміло, звідки йому тут узятися до середи», - саркастично написав він.
Також блогер опублікував скріншот результатів пошуку за відповідним запитом.


Цікаво, що в коментарях до цього повідомлення також висміяли саму ідею «регіональних голосувань» про визнання окупованих територій.
Так Nikita Sarnikov написав: «До речі, існує ще й республіка Монмартра. Вони-то там що собі думають? Пора б включитися в процес. І парламент острова Сен-Луї мовчить. Непорядок».
У свою чергу Nickita Chernovsky додав: «Нє, ну а чо? Вчора величезна стаття в Газете.Ру про дружбу в ясна з Зімбабве. Сьогодні - про дружбу з Венесуелою і стаття про спецзасоби для нацгвардії».
Тим часом Влад Мазалов пригадав історію з Кримом і Донбасом і їдко написав: «У Венеції пройде "народний референдум" і виберуть "народний парламент".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі піднялася хвиля обурення щодо голосування Нижньої палати французького парламенту про скасування санкцій проти Росіїи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?