Російський музикант знайшов різкі слова для прихильників "Кримнаша"
Категорія
Культура
Дата публікації

Російський музикант знайшов різкі слова для прихильників "Кримнаша"

Російський музикант знайшов різкі слова для прихильників "Кримнаша"
Джерело:  currenttime.tv

Російський поет і рок-музикант Василь К. різко висловився про прихильників анексії Криму РФ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю виданню "Настоящее время".


Читайте також: Відомий поет яскраво і жорстко висловився про "Кримнаш": опубліковано відео


"З тих пір, як ці, чорт би їх побрав, події розвиваються, не можу не думати, не можу про це не висловлюватися. Ну, просто не можу, тому що історія огидна - здебільшого тим, що наша країна зробила крок в чорну зону. Але зовсім не було потрібно це вітати. Захоплення чужих територій - проти правил, які націлені на те, щоб уберегти нас від великих війн. Нам всім дуже важко, двом людям домовитися важко, а великим спільнотам, країнам домовитися ще важче. Ми намагаємося, намагаємося від цього піти, виробляємо якусь систему. І раптом заради якихось цінностей, які, на мій погляд, архаїчні, якщо їх активно юзати зараз, в наш час, вони ведуть до роз'єднання і страждання - то, навіщо воно треба?", - сказав Василь Кисельов.


"Але справа в тому, що це задовольняє деякі почуття: приналежність до зграї, наприклад. Ось мені вона не потрібна. А сказати, що нам належить військова перемога, ми у когось, щось відібрали в цій перспективі, як наші предки багато років тому, задовольняє це почуття. Мені це складно зрозуміти", - продовжив він.


Читайте також: Чемодан, вокзал, Росія: мережа спалахнула через заяву українського олігарха


"Як би росіянам не подобалося, що відбувалося на Україні в ті роки... Я жив у Криму, в Севастополі, частину своєї ранньої юності - у мене батьки туди переїхали, а потім приїхали назад. Я не можу сказати про решту Криму - я там мало бував, але те, що Севастополь належав державі Україна, люди з цим змирилися, але людям це не подобалося. це правда. але все-таки я вважаю, що порушувати договори такого рівня заради цього не варто. Крим - це місце таке, так історично вийшло, що це такий камінь розбрату. Там постійно війни якісь, постійно його хтось у когось відвойовує. І ось в двохтисячних роках склався баланс. Може, не ідеальний, комусь не подобається це, комусь не подобається те, але люди вільно їздили один до одного, торгували", - підкреслив музикант.


"Я за два дні до того, як відбулося приєднання до Росії, там грав концерт. Спасибі хлопцям, які мене туди запросили. Я встиг подивитися - давно не був в Севастополі. І хоча навколо було повно дивних людей, які неадекватно виглядали, я встиг ще раз з цим містом зустрітися. І зараз я не хочу туди їхати. І про це говорити стало загальним місцем. про це висловилися люди, які можуть сказати набагато краще, ніж я", - резюмував Василь К.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  олігарх Віктор Пінчук заявив, що Україна повинна пожертвувати Кримом заради миру з Росією і погодитися на заморожування конфлікту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?