Російський опозиціонер Соловей заявив про важку хворобу в Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Російський опозиціонер Соловей заявив про важку хворобу в Путіна

Російський опозиціонер Соловей заявив про важку хворобу в Путіна
Джерело:  online.ua

За інформацією російського опозиційного політика та історика Володимир Солов'я, кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін важко хворий і ледве пересувається по власному бункеру за допомогою інвалідного крісла.

Джерело: інтерв'ю Солов'я "УНІАН"

Що відомо про хворобу Путіна

За словами Солов'я, представники ЦРУ добре знають про хворобу Путіна і вже надіслали сигнал Кремлю.

Володимир Володимирович себе почуває вкрай погано, він насилу проходить кілька сот метрів, з величезними труднощами, просто фізично йому дуже важко. Тому його нерідко возять в спеціальному кріслі в його улюблених підземеллях. Він ходячий мрець - це абсолютно точна медична констатація, але політична - він поки ще, на жаль для всіх нас, живий і може скласти дуже великі проблеми, я б сказав при деяких умовах навіть фатальні проблеми, - зазначає російський опозиціонер.

Соловей висловив переконання, що США вже відправили сігнал відповідним представникам російських еліт, які розуміють, що відбувається в Росії і в якому стані перебуває кремлівський диктатор.

Саме до тих фракцій еліти, які можуть вплинути на долю і на земну скорботну земну долю президента Путіна. Знаю, що подібні ідеї про те, як посилати росіянам сигнали обговорювалися за кордоном - ось один з цих варіантів, - підкреслює Соловей.

Коли ЗСУ розпочнуть звільнення Криму 

За прогнозами Солов'я, вже в середині літа або на початку осені українські військові почнуть деокупацію Криму.

Зокрема, за його словами, кремлівські аналітики вивчили ситуацію та доповіли Путіну невтішні прогнози.

Вони не в захваті далеко від того, що відбувається і деякі з їх викладок прямо суперечать переможному настрою чинної російської влади. Ці викладки негативні для російських Збройних сил аж до того, що чорним по білому написано, що вже в середині літа, може бути восени не виключені бої власне на території Кримського півострова. Тобто якщо Україна вийде на відстань, що дозволяє (а таке озброєння вона по всій видимості вже отримала, хоча не використовувала) накривати Керченський міст, то доля Криму опиниться під дуже серйозною загрозою. Всі ці люди налаштовані в загальному досить реалістично, - зазначає Соловей.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?