Російський суд над Майданом: в Мін'юсті посміялися з юристів Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський суд над Майданом: в Мін'юсті посміялися з юристів Путіна

Російський суд над Майданом: в Мін'юсті посміялися з юристів Путіна
Джерело:  online.ua

У Мін'юсті іронічно прокоментували визнання судом в Росії «державним переворотом» української Революції Гідності.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 5 канал.
За словами першого заступника міністра юстиції Наталії Севостьянової в ефірі каналу, рішення Дорогомиловського суду Москви не несе ніяких юридичних наслідків для України.
«Для нас все дуже просто в цьому питанні. Один зі зрадників України, з колишніх народних депутатів подав цей позов в країні, яка не має юрисдикції з цього питання», - заявила Севостьянова.
«Кишеньковий суд пана Путіна (президента Росії Володимира Путіна - Ред.) розглянув це питання і виніс це рішення, яке йому було вказано винести, а для нас воно не має ніяких правових наслідків і навіть немає тут на що реагувати», - додала вона.
Читайте також: П утін повинен повернути Крим: в російському суді над Майданом знайшли смішний момент
За словами Севостьянової, визнання в РФ Революції Гідності «держпереворотом» є одним з актів путінської пропаганди.
«Це один з актів російської пропаганди, який намагається просто під вивіскою суду продовжити свою агресивну політику», - сказала Севостьянова.
«Говорити про внутрішні питання України, а саме Революції Гідності, і надавати їй оцінку в якихось міжнародних судах на сьогоднішній день для цього немає ніяких підстав і ніякої такої юрисдикції», - додала заступник глави Мін'юсту.
Як повідомляв ONLINE.UA, рішення Дорогомиловського районного суду Москви про те, що Революція Гідності в Україні є "державним переворотом" викликало хвилю іронії користувачів мережі.
Суд 27 грудня задовольнив позов колишнього українського депутата-"регіонала" Володимира Олійника, який просив визнати події в Україні в 2014 році на "Майдані" державним переворотом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?