Російський Яндекс переводить ім'я Путіна фразами про вбивства
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський Яндекс переводить ім'я Путіна фразами про вбивства

Російський Яндекс переводить ім'я Путіна фразами про вбивства
Джерело:  online.ua

Російський сервіс Яндекс.Перекладач почав пов'язувати ім'я президента Росії Володимира Путіна з вбивствами і підтасуваннями результатів виборів. На це звернули увагу користувачі мережі, які показали приклади словосполучень, які перекладач пропонує використовувати в якості перекладу ім'я російського президента. Наприклад, перекладач пропонує використовувати ім'я глави Кремля в таких фразах, як "Навіть Володимир Путін малює тільки 98% голосів" або "Володимир Путін хотів тебе вбити?". Про це повідомляє ONLINE.UA на пост одного з користувачів в Тwitter.

На публікацію звернули увагу й інші користувачі мережі, які також спробували перевести ім'я Путіна в перекладачі. Сервіс видав їм не менш влучні фрази, що характеризують особистість президента Росії.

"Гей, Володимир Путін може прийти сюди, зняти з нього сорочку; Володимир Путін є незаперечним господарем Росії; Раптово, я живу з Володимиром Путіним", - показали користувачі мережі приклади перекладу ім'я Путіна.

До речі, представники сервісу вже відреагували на ситуацію і повідомили, що почали перевірку через те, що сталося. Але на момент публікації новини приклади фраз для використання імені Путіна досі доступні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що сайт російського уряду 12 годин транслював грубу образу Путіна  - "#PUTIN- ...". Подію розслідує ФСБ. Російські спецслужби розшукують того, хто випустив такий напис в трансляцію прямого ефіру. Але експерти припускають, що мат про Путіна в прямий ефір міг випустити "будь-який просунутий користувач".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?