Сайт російського уряду 12 годин транслював грубу образу Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Сайт російського уряду 12 годин транслював грубу образу Путіна

Сайт російського уряду 12 годин транслював грубу образу Путіна
Джерело:  online.ua

У Хабаровському краї стався ще один скандал, пов'язаний з президентом Росії Володимиром Путіним. Напередодні на урядовому сайті регіону з'явилася відома фраза з матом про Путіна - "# PUTIN- ...". Ця груба образа глави Кремля транслювалася в прямому ефірі протягом 12 годин, після чого напис екстрено видалили. Подія розслідує ФСБ. Російські спецслужби розшукують того, хто випустив напис в трансляцію прямого ефіру. Але експерти припускають, що матюк про Путіна в прямий ефір міг випустити "будь-який просунутий користувач". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Сибирь.Реалии.

Відзначається, що трансляція з матом про Путіна велася з будівельного майданчика Центру розвитку спорту в Комсомольську-на-Амурі. Протягом не менше 12 годин камери разом із зображенням будмайданчика показували в онлайн-режимі напис в кутку екрану з образою російського президента.

Як пише видання, експерти допускають, що, компанія, яка обслуговує камеру, не поставила пароль на неї, тому зробити напис з матюком про Путіна могла будь-яка людина. При цьому вони відзначають, що якщо автор напису не "затер" сліди після себе, то ймовірність його знайти велика.

"А Путін що, образився? Він вважає що його любити повинні? Поки любити нема за що. Мені так він зовсім не подобається і що, за це треба садити громадян ?; Це гірка правда. А правда не може бути образою; Нічого образливого, треба речі називати своїми іменами; Путін - BОРОГ і ЗРАДНИК РOCCІІ, і в цьому - нічого образливого немає! Це - висновок будь-якого розсудливого росіянина про його двадцятирічну діяльність ", - коментують росіяни інцидент в соцмережах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії встановили скульптуру Оленки, яка налякала місцевих жителів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?