Російського опозиціонера облили їдкою рідиною
Категорія
Світ
Дата публікації

Російського опозиціонера облили їдкою рідиною

Російського опозиціонера облили їдкою рідиною

Російський опозиціонер  Олексій Навальний, який представив дані про палац Володимира Путіна, розповів, як біля офісу в Москві невідомі облили його їдкою хімічною рідиною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Навального.
"Підійшов до дверей офісу - знову два ушльопки. Один хлюпнув якоюсь їдкою синьою хімічною рідиною. Добре, що в очі не потрапив. І бігти. Ну я за своєю традицією трохи побігав за ним по стоянці (з боку, думаю, виглядало як шоу Бенні Хілла), потім плюнув і поїхав додому перевдягатися. Сорочку довелося викинути, зараз борюся за рюкзак і куртку, але, швидше за все, програю", - написав опозиціонер.
Навальний вважає, що напад на нього - це скоординована акція.
"Веселого, до речі, мало. Це все закінчиться плесканням кислотою в обличчя за явної підтримки поліції і спецслужб. Потуранням це вже не назвеш. Адже ясно, хто поставляє інформацію про те, хто куди їде і коли приїде. У боротьбі за захист своїх грошей на панамських офшорах ці хлопці ще далеко зайдуть", - підкреслив російський політик.
Раніше повідомлялося, що в Москві активісти з георгіївськими стрічками напали на письменницю Людмилу Улицьку, обливши її зеленкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?