Російську pre-party Євробачення ігнорують іноземні учасники
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Російську pre-party Євробачення ігнорують іноземні учасники

Російську pre-party Євробачення ігнорують іноземні учасники
Джерело:  vegas-hall.ru

Pre-party Євробачення, яка повинна була відбутися у Москві 21 квітня, опинилася під загрозою зриву. Продаж квитків на останній офіційний захід перед основним конкурсом тимчасово припинений.
Про це йдеться на сайті Vegas City Hall, де має пройти захід, повідомляє ONLINE.UA.
За словами організатора концерту Дмитра Мельникова, іноземні гості вечірки надіслали повідомлення, в яких йдеться про те, що вони відмовляться від участі в pre-party, якщо Україна не пустить Юлію Самойлову на конкурс до Києва, а Росія, відповідно, не зможе проголосувати.
Читайте також: Порошенко "проїхався" по Росії через Самойлової і Євробачення
"3 квітня - в день теракту у Санкт-Петербурзі - глави делегацій почали надсилати організаторам російської вечірки співчуття і повідомлення, що, на жаль, зможуть приїхати в Москву тільки в тому випадку, якщо Росія буде допущена до голосування", - йдеться у повідомленні.
Як відомо, за правилами канали-мовники в країнах-учасницях не можуть підтримати приїзд на вечірку в країну, яка не бере участі у самому конкурсі і не голосує. А саме в таких умовах зараз Росія.
Відзначається, що якщо Росії дозволять брати участь, вечірка пройде, як і було заплановано.
Нагадаємо,  СБУ на три роки заборонила в'їзд в Україну російської учасниці Євробачення-2017 Юлії Самойловій. Рішення було прийнято на підставі отриманих даних про порушення співачкою законодавства України.
Як повідомляв ONLINE.UA,  віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко заявив, що Росія може взяти участь в Євробаченні-2017, направивши замість Юлії Самойлової, якій заборонили в'їзд в Україну через незаконне перетинання кордону Криму, іншого учасника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?