Роскомнагляд вимагає від компанії Google заборонити рекламу мітингів в YouTube
Категорія
Світ
Дата публікації

Роскомнагляд вимагає від компанії Google заборонити рекламу мітингів в YouTube

Роскомнагляд вимагає від компанії Google заборонити рекламу мітингів в YouTube
Джерело:  online.ua

Роскомнагляд надіслав всесвітно відомій компанії Google листа, в якому вимагає не допускати рекламу "несанкціонованих (незаконних) масових заходів" на відеохостингу YouTube, передає ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Роскомнагляду.

Варто зазначити, що новина про лист до американської компанії з'явилася 11 серпня.

В Роскомнагляді стверджують, що опозиціонери купують у хостингу рекламу, наприклад, push-повідомлення, щоб агітувати через свої ютуб-канали, аби люди брали участь в незаконних мітингах і нібито зірвали вибори федерального і регіонального значення.

У Роскомнагляді зазначили, що повідомлення отримують в тому числі користувачі, які не підписані на ці канали. У листі підкреслюється, що якщо Google не буде вживати заходів, то Роскомнагляд відреагує на це як на "втручання в суверенні справи держави, а також ворожий вплив і перешкоджання проведенню демократичних виборів в Росії".

Як повідомляв ONLINE.UA, найбільш масові акції відбулися у Москві 27 липня. Через  відсутність дозволу на мітинг  силовики вели себе максимально жорстко. Чисельність затриманих активістів досягла 1300.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?