Роспропаганда пророкує опальному Суровікіну "смерть від інфаркту"
Категорія
Світ
Дата публікації

Роспропаганда пророкує опальному Суровікіну "смерть від інфаркту"

Роспропаганда пророкує опальному Суровікіну "смерть від інфаркту"
Джерело:  online.ua

Роспропаганда пророкує опальному генералу Суровікіну смерть від інфаркту. Після заколоту Пригожина його звільнили з посади командувача Повітряно-космічних сил ЗС РФ.

Джерело: росзМІ

Роспропаганда пророкує опальному генералу Суровікіну смерть

Російські пропагандисти вже почали обговорювати, як помре воєнний злочинець Сергій Суровікін.

Майбутню смерть Суровікіна обговорювали на тлі загибелі ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина.

За словами пропагандистів, щоб після загибелі ватажка приватної військової компанії "Вагнер" Євгена Пригожина склалися всі пазли, не вистачає ще смерті воєнного злочинця Суровікіна.

На російському ТБ почали висувати версії, як помре Суровікін. Так, зрадник України, колишній одесит Ігор Марков припустив, що він може померти "від інфаркту".

Для повноти картини не вистачало ще, щоб Суровікін від інфаркту помер. Я не жартую. Йому треба бути дуже уважним. Вони будуть це робити. Вони будуть намагатися для того, щоб усі пазли склалися. За цим треба дуже уважно дивитися нашим службам, – сказав Марков.

Генерала Суровікіна звільнили з посади

Російського генерала Сергія Суровікіна звільнили з посади командувача Повітряно-космічних сил ЗС РФ.

Опального військовика, який потрапив у немилість Кремля після невдалого заколоту бойовиків ПВК "Вагнер" відправлено у розпорядження міністерства оборони РФ.

За даними Politico, оприлюдненими кілька днів тому, Суровікін сидить під домашнім арештом, його усунули від військового керівництва.

Представник ГУР Андрій Юсов заявив, що в РФ ще не визначилися з долею Сергія Суровікіна, якого утримують і допитують після невдалого бунту ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?