РосЗМI насмішили мережу розповіддю про проплачені акції проти Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

РосЗМI насмішили мережу розповіддю про проплачені акції проти Трампа

РосЗМI насмішили мережу розповіддю про проплачені акції проти Трампа
Джерело:  online.ua

У росЗМI поширюють інформацію про те, що акції протесту в США проти президентства мільярдера Дональда Трампа проплачені.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Вести".


"А на місцевому філадельфійському сайті, наприклад, розміщено оголошення про те, що за участь а антитрамповських мітингах бажаючі прийняти в них участь можуть отримати за тиждень до 1500 доларів. Погодинна ж ставка - від 15 до 18 доларів, обіцяні бонуси і вказаний телефон", - йдеться в повідомленні видання.


Відзначимо, що така інформація викликала бурхливу реакцію користувачів соцмереж. Так, Ivan Semyonov написав: "Гумористи".


Sergey Gantimurov: "Казкарі. "Андерсен відпочиває".



LadyWolf: "Все б їм по собі міряти".


Pan Gaevsky: "Так де снайпери Парубія?".


Eugene Todd: "Хм, так і Аляску повернути можна))".


У той же час, деякі з користувачів соцмереж порівняли розцінки на участь в проросійських мітингах з заявленими в росЗМI цінами на участь в мітингах в США. Rossing Aleksandr: "Наскільки сильніша економіка США? На пропутінських мітингах тільки по 8$ платять".



Без_Коммента: "Пахне майданом)) так тримати!!!"


Як повідомляв ONLINE.UA,  акції протесту в США поширилися на вісім міст, причому в деяких випадках правоохоронцям доводиться йти на крайні заходи, щоб заспокоїти людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?