РосЗМІ заявляють про вибух у Санкт-Петербурзі
Категорія
Події
Дата публікації

РосЗМІ заявляють про вибух у Санкт-Петербурзі

РосЗМІ заявляють про вибух у Санкт-Петербурзі
Джерело:  online.ua

За інформацією російських ЗМІ, увечері 24 вересня в петербурзькому районі Шушари та аеропорту Пулково зникла електрика. 

Джерело: РосЗМІ

Що відбувається у Санкт-Петербурзі

За інформацією видання "Медуза" із посиланням на Telegram-канали, за годину до відключення світла місцеві жителі чули потужний вибух і бачили яскравий спалах.

У районі також було припинено водопостачання.

За словами місцевих, відключення електрики сталося близько півгодини тому, а до цього вони бачили спалах у небі та хлопок, - повідомляє Telegram-канал "Осторожно, новости".

Влада поки ніяк не коментувала подію.

В аеропорту Пулково повідомили, що енергопостачання було порушено в залі вильоту внутрішніх рейсів. У будівлі швидко ввімкнули аварійне освітлення.

Судячи з онлайн-табло Пулково, збій не призвів до затримок рейсів.

Що відомо про інциденти в інших регіонах Росії 

За інформацією російських Telegram-каналів, у Курській області вже не вперше за добу повідомили про роботу ППО.

Близько о 20:30 у Курську вкотре за добу пролунали вибухи. Російські пропагандисти стверджують, що у місті спрацювало "пе-ве-о", яке нібито збило "український безпілотник".

24 вересня близько 20:30 за московським часом зупинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку БпЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації. Черговими засобами ППО український безпілотний літальний апарат знищено над Курською областю, - заявили в Міноборони РФ.

Тим часом у мережі росіяни співчувають подіям, які відбулися на аеродромі "Халіно". Що саме сталося – у мережі не повідомляють.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?