Розбудова Донбасу: Зеленський зробив важливу заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Розбудова Донбасу: Зеленський зробив важливу заяву

Розбудова Донбасу: Зеленський зробив важливу заяву
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський 19 червня на зустрічі з членами наглядової ради "Ялтинської європейської стратегії" повідомив, що у вересні планується проведення інвестиційного форуму для відновлення Донецького регіону, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу АП.

Зазначається, що Зеленський зокрема акцентував увагу на необхідності відбудови інфраструктури Донбасу та наголосив, що у вересні планується проведення інвестиційного форуму для відновлення регіону.

Окрім того, було обговорено питання проведення у вересні 2019-го чергової, 16-ї щорічної зустрічі "Ялтинської європейської стратегії".

"На жаль, поки що ця зустріч знову не відбудеться у Лівадійському палаці, але ми разом з вами сподіваємося на наше якомога швидше повернення до української Ялти", – заявив Зеленський.

За інформацією адміністрації, на зустрічі 19 червня глава держави ознайомив представників YES із ключовими пріоритетами своєї діяльності, серед яких – встановлення миру в Україні, захист її суверенітету та відновлення територіальної цілісності, проведення системних реформ, посилення обороноздатності держави, забезпечення умов успішного розвитку країни.

Президент також розповів про результати офіційних візитів до Франції та Німеччини.

Як повідомляв ONLINE.UA, екс-президент  Петро Порошенко вимагає, щоб український лідер Володимир Зеленський пояснив, як він збирається відновлювати контроль над кордоном з Росією та встановлювати мир на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?