Розчарування через народження Гаррі. NYP розсекретило таємні записи принцеси Діани
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Розчарування через народження Гаррі. NYP розсекретило таємні записи принцеси Діани

Розчарування через народження Гаррі. NYP розсекретило таємні записи принцеси Діани
Джерело:  online.ua

The New York Post вперше опублікувало таємний аудіозапис принцеси Діани, у якому вона поділилася невідомими раніше подробицями стосунків з Чарльзом. Це сталося через 26 років після її загибелі. Як з'ясувалося, нинішній король Великої Британії не дуже зрадів народженню другого сина Гаррі.

Джерело: The New York Post

Що стало відомо про життя королівської родини

За словами журналістів, ці записи зробив письменник Ендрю Мортон для своєї книжки 1992 року "Діана: її правдива історія".

Вони також потраплять у майбутню документальну стрічку про принцесу.

Як відверто зізнається Діана під час запису, Чарльз був розчарований, коли дізнався, що у нього народився другий син, принц Гаррі. Вона також зазначає, що майбутній король мріяв про доньку.

Окрім того, уточнюється, що Чарльз поділився своїм невдоволенням під час бесіди з її мачухою Рейн Спенсер під час хрестин Гаррі у 1984 році.

На хрещенні Гаррі Чарльз підійшов до мами і сказав: "Знаєте, ми були так розчаровані, ми думали, що буде дівчинка". А мама відмахнулася від нього і сказала: "Ви повинні розуміти, як вам пощастило, що у вас нормальна дитина", – розповідає принцеса.

Як уже згадувалося раніше, Чарльз і Діана заявили про своє розлучення 1996 році. Що важило розуміти, до цього рішення призвела зрада обох сторін.

Що наразі відомо про стосунки принца Гаррі з батьком Чарльзом

Як вдалося дізнатися журналістам, однією з причин погіршення взаємин монарха та його сина стали скандальні заяви принца Гаррі у мемуарах "Запасний".

Анонімні джерела видання нещодавно повідомили, що Чарльз III не запросив принца Гаррі та Меган Маркл на поминки з нагоди роковин смерті Єлизавети II.

Приватна подія відбудеться 8 вересня у Балморалі.

Окрім того, наголошується, що на сайті палацу оновили інформацію про принца Гаррі.

Що важливо розуміти, звідти видалили згадку про титул "Його королівська Величність".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?