Розгін мітингів у Москві: РФ може отримати потужний удар з боку США
Категорія
Політика
Дата публікації

Розгін мітингів у Москві: РФ може отримати потужний удар з боку США

Розгін мітингів у Москві: РФ може отримати потужний удар з боку США
Джерело:  online.ua

До президента США Дональда Трампа звернулися конгресмени з приводу нових санкцій проти Росії через придушення мирних протестів у Москві. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну заяву посадовців.

Авторами звернення стали: керівник комітету закордонних справ Палати представників Еліот Енгел та республіканець Майкл Мак-Кол. За їхньою думкою, тиран Володимир Путін буде вдаватися до крайніх заходів задля збереження влади та боротьби з інакомисленням.

"Ми також закликаємо президента Трампа і його адміністрацію використовувати свої повноваження відповідно до Закону Сергія Магнітського для введення цілеспрямованих санкцій щодо осіб, відповідальних за ці грубі порушення прав людини в Росії", - заявили конгресмени.

Енгел та Мак-Кол звернулися у листі до російського уряду, вимагаючи визволення усіх затриманих та заарештованих протестувальників. Дії поліцейських повинні розглянути на предмет надмірної сили проти громадян.

Нагадаємо, протести у Москві стосувалися навмисного недопуску до місцевих виборів опозиційних кандидатів.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно американський уряд узгодив введення санкцій проти Росії за спробу отруєння колишнього розвідника Сергія Скрипаля у Британії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?