Розігнати не змогли - у Путіна безсоромно висміяли українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Розігнати не змогли - у Путіна безсоромно висміяли українців

Розігнати не змогли - у Путіна безсоромно висміяли українців
Джерело:  online.ua

Наразі резонансні події в Білорусі обговорюють майже усі міжнародні гравці - попри те, що команда очільника Кремля Володимира Путіна визнала перемогу Олександра Лукашенка та заявила, що не буде коментувати його рішення, російська влада через свої пропагандистів реагує на дії офіційного Мінська. Так, нещодавно скандально відома путінська пропагандистка та ведуча програми "60 хвилин" Ольга Скабєєва в ефірі телеканалу "Росія 1" вкотре зганьбилася своїми висловлюваннями. Вона вирішила обговорити події в Білорусі та традиційно не забула згадати й про Україну, передає ONLINE.UA.

Як відомо, протести в Білорусі тривають уже 6-й день - вони супроводжуються свавіллям силовиків: саджають у СІЗО мирних людей, б'ють їх. Попри це Скабєєва вважає, що все влада робить правильно. Одіозна пропагандистка взялася хвалити роботу білоруського ОМОНу – вважає їх хорошими хлопцями. А їхню роботу, себто жорстокість над людьми, – ефективною. Не забула також путінська поплічниця згадати про війну в Україні, яку вона чомусь називає не війною, а Майданом.

"Коли сварять білоруський ОМОН за те, що він проявляє жорстокість, зверніть увагу: в Києві розігнати не змогли, і Майдан почався і не закінчується вже 6-й рік поспіль. А тут протести припинили практично за 3 дні, значить, схема працює", - цинічно зазначила Ольга Скабєєва.

Нагадаємо, що влада Європейського Союзу всерйоз налаштована ввести нові санкції проти Білорусі в кінці цього місяця — про це розповіли анонімні дипломати та європейські посадовці. Вони звернули увагу на те, у п’ятницю, 14 серпня, міністри закордонних справ ЄС проведуть екстрені переговори щодо Білорусі. Німеччина, Литва, Латвія і Швеція публічно висловилися на користь санкцій, цей курс підтримала і Австрія. За попередніми даними, Угорщина є головним скептиком щодо рішення про санкції, яке вимагає схвалення всіх 27 країн-членів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 14 серпня Центральна виборча комісія Білорусі нарешті оприлюднила офіційні та остаточні підсумки виборів та оголосила, хто став новим президентом країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?