Розкішні декларації: українських багатіїв налякали Америкою
Категорія
Україна
Дата публікації

Розкішні декларації: українських багатіїв налякали Америкою

Розкішні декларації: українських багатіїв налякали Америкою
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася думка про те, що спецслужби США доб'ються звіту депутатів і чиновників про сплату податків з їх розкішного майна, яке вони показали в рамках розпочатого процесу  електронного декларування.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook вченого, письменника, бізнесмена, президента корпорації "Гранд" Володимира Співаковського.


«Прийдуть і перерахують. Тут у нас американське ФБР тихесенько (і, до речі, офіційно) працює. І там сказали, що у них все розписано, крок за кроком, як тут у нас діяти.


Спочатку, так, нехай заповнять декларації, нічого не підозрюючи. Чи дарма Захід дотиснув цю процедуру?», - написав Співаковський.


«Потім буде вивчення ... а чи сплачені з них податки. Зауважте, не походження всього добра декларантів, а податки. Далі. Те, що деякі хитромудро «наперед» задекларували багато мільйонів готівки, в наївній надії, що ніхто не прийде і не перерахує, погано знають ФБР», - вважає Співаковський.


«Прийдуть і скрупульозно перерахують. У них це звичайна справа. ... Це тільки так здається, що все пройде, як з білих яблунь дим. Насправді, почалися незворотні зміни в бік різкого оздоровлення країни, і в першу чергу, її моралі, а потім вже і економіки», - упевнений бізнесмен.


«Головне, всі побачили, що в країні таки є дуже багато грошей. Скільки не вивозь. Значить, на все вистачить», - вважає Співаковський.


Катерина Золотарьова: Ще й жартівники ці доставили. Знайшли теж, де жартувати.


Володимир Співаковський: З жартівниками теж розберуться.


Василь Кулакевич: Якщо правда Ваша, то Ви зробили мій вечір.


Едуард Рубін: Треба не забувати, що якщо виявиться, що гроші вкрадені з американських грантів, то це порушення американських законів. А це: два, три, ... довічні терміни.


Як повідомляв ONLINE.UA,  електронні декларації українських чиновників і депутатів, які вносять в звіти предмети мистецтва, готівку і навіть церкви, стали об'єктами їдких жартів в соціальних мережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?