Розкрито таємницю гігантського морського чудовиська в Індонезії
Категорія
Світ
Дата публікації

Розкрито таємницю гігантського морського чудовиська в Індонезії

Розкрито таємницю гігантського морського чудовиська в Індонезії
Джерело:  Live Science

Невідома 22-метрова морська істота, яку знайшли на березі в індонезійській провінції Малуку, виявилася вусатим китом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LiveScience.

Істота довжиною 22 метри має характерні риси для китів-полосатиків. Дослідники змогли ідентифікувати її за горловими складками і верхньою щелепою.

Як повідомляє видання, тварина змінилося до невпізнання в результаті біологічного розкладання, через що вона стала нагадувати таємничу істоту або персонаж із фільму жахів.

Читайте також: Мережу вразило самогубство сотень китів: з’явилося відео

За словами біолога по китам Олександра Уіерфа з приватного університету Хемпден-Сідней-коледж в штаті Віргінія, "є багато речей в океані, про яких ми нічого не знаємо — але це не той випадок".

Як повідомляв ONLINE.UA, померлу тварину помітили поблизу берега місцеві рибалки, які спочатку подумали, що це човен. Незабаром вони звернулися до місцевої влади, щоб тушу прибрали з пляжу. Мертва істота почала розкладатися і зафарбовувати воду в червоний колір.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?