Розмова Савченко з "агентом ДНР": сестра нардепа пішла в атаку на ЗМІ
Категорія
Події
Дата публікації

Розмова Савченко з "агентом ДНР": сестра нардепа пішла в атаку на ЗМІ

Розмова Савченко з "агентом ДНР": сестра нардепа пішла в атаку на ЗМІ
Джерело:  online.ua

Сестра нардепа від "Батьківщини" Надії Савченко Віра різко прокоментувала інформацію про розмову старшої Савченко з актором, що грає роль представника ватажка ДНР Олександра Захарченка, і її згоду надати підтримку бойовикам в створенні "посольства ДНР" в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Віри Савченко.
"Я вже звернулася до журналістів з проханням оприлюднити весь запис розмови Надії з вашим актором з ДНР, з їх зустрічі в кафе "МАМА МАНАНА", що біля Палацу Спорту. ВЕСЬ, а не ту нарізку слів, яка вигідна вам, щоб зробити з неї агента Кремля", - написала молодша Савченко.

Читайте також: Савченко працює на сепаратистів і змушує Україну спілкуватися з "шістками" Путіна - волонтер


"ВЕСЬ ЗАПИС, де Надія чітко і конкретно відповідає вашому акторові, що думає про ДРН і про ваше прохання відкрити їх "посольство" в Києві", - додала вона.



Один з користувачів мережі, Алекс Алекс, згадав інформацію, яка з'явилася, про те, що Надія Савченко вже кілька тижнів як вийшла з партії "Батьківщина", і написав: "З усіх політиків, хто зрадив, кинув "Батьківщину" - нічого доброго не вийшло, як показав час..."
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналіст проекту "Гроші" зателефонував Савченко, представився представником Захарченка і пояснив, що бойовики мають в Києві широку агентурну мережу і готові співпрацювати. Пізніше Савченко зустрілася з актором в київському кафе і обговорила шляхи створення посольства ЛНР-ДНР в Києві під прикриттям культурного центру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?