"Розрив скорочується": у Порошенко прокоментували результати соціологічних опитувань
Категорія
Україна
Дата публікації

"Розрив скорочується": у Порошенко прокоментували результати соціологічних опитувань

"Розрив скорочується": у Порошенко прокоментували результати соціологічних опитувань
Джерело:  BBC

У виборчому штабі кандидата у президенти Петра Порошенко зізнаються, що результати соціологічних опитувань напередодні другого туру виборів їх не захоплюють, однак внутрішні дослідження команди Порошенка показують скорочення розриву між кандидатами.

З даною заявою виступив речник виборчого штабу Порошенко Олег Медведєв, передає ONLINE.UA з посиланням на "BBC News Україна".

В команді чинного президента кажуть, що результати опитування змусили штаб Порошенко "потроїти зусилля", проте та соціологія, про яку говорив Медведєв, фіксувала стан справ на момент завершення першого туру виборів.

"Внутрішні дослідження, які ми маємо, вони говорять про те, що розрив скорочується, що Зеленський знижується, а ми зростаємо", - сказав Медведєв.

Окрім того, речник штабу діючого президента додав, що розрив між Зеленським і Порошенком все ще великий і треба докласти багато зусиль, щоб його подолати.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Facebook-спільноті "Бойкот Партии Регионов"  було опубліковано нове відео з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським, де повз нього проїжджає фура, а після цього на нього висипається кокаїн. Відео супроводжується фразою "З ним усе гаразд, бо він під кайфом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?