У мережі з'явилось нове відео із Зеленським, фурою і наркотиками
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі з'явилось нове відео із Зеленським, фурою і наркотиками

У мережі з'явилось нове відео із Зеленським, фурою і наркотиками
Джерело:  online.ua

У Facebook-спільноті "Бойкот Партии Регионов" увечері 11 квітня було опубліковано нове відео з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським, де повз нього проїжджає фура, а після цього на нього висипається кокаїн. Відео супроводжується фразою "З ним усе гаразд, бо він під кайфом".

Ролик репостнув радник президента Юрій Бірюков.

"Шановне (десь і кимось) МВС. Він живий! Все добре! Його не задавив КАМАЗ. Закривайте справу", - написав він, маючи на увазі те, що Головним слідчим управлінням Нацполіції відкрито кримінальне провадження за статтею ст. 346 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) після публікації першого відео, де Зеленського збиває фура.

Нагадаємо, штаб кандидата у президенти Володимира Зеленського вранці 11 квітня заявив, що порадить посилити охорону після публікації у Telegram-каналі причетному до президента Петра Порошенка відеоролика, за сюжетом якого Зеленського збиває фура, а в кінці відео з'являється біла доріжка, яка ймовірно, імітує кокаїн. У штабі чинного президента і кандидата на цю посаду Петра Порошенка заявили, що не мають відношення до цього відео.

Як повідомляв ONLINE.UA,  команда кандидата у президенти України Володимира Зеленського заявила, що він не готовий до дебатів 14 квітня на НСК "Олімпійський".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?