Розробники перерахували вражаючі переваги Wi-Fi 7
Категорія
Технології
Дата публікації

Розробники перерахували вражаючі переваги Wi-Fi 7

Розробники перерахували вражаючі переваги Wi-Fi 7
Джерело:  online.ua

На наступній виставці CES у Лас-Вегасі мають представити версію Wi-Fi 6E, якою в світі лише починають користуватися. Тим часом вже розпочались розробки наступного покоління бездротового зв’язку. Роутери Wi-Fi 7 матимуть більш стабільне з’єднання внаслідок використання більшого числа каналів, а швидкість інтернету буде більш ніж в два рази вищою.

Джерело:  PCmag

Можливості версії Wi-Fi 6E на міжнародній Consumer Electronics Show в Лас-Вегасі представить компанія з виробництва напівпровідників MediaTek. А до розвитку наступного покоління зв’язку долучились також Samsung та Qualcomm.

Основні переваги нововведень можна окреслити так: Wi-Fi 7 забезпечить швидкість у 2,4 рази вищу, аніж Wi-Fi 6 і 6E. Також розробники обіцяють, що рівень затримки під час передачі даних суттєво знизиться, а більш стабільний доступ гарантуватиме використання більшої кількості каналів.

Що стосується змін у роутерах Wi-Fi 7, то підвищиться рівень їхньої реакції на інтерферуючий сигнал від пристроїв, які перебувають поряд. Варто додати, що MediaTek у своєму анонсі згадала про метавсесвіт, термін набув популярності після резонансного рішення глави Facebook Марка Цукербарга про ребрендинг його компанії.

Наслідуючи Цукерберга,  розробники Wi-Fi 7 анонсували свій метавсесвіт

"Ми збираємося брати участь у технології Wi-Fi 7. Ми хочемо бути лідерами, і метавсесвіт буде нашим",– сказав на корпоративному заході Джеймс Чен, віцепрезидент з маркетингу продуктів у MediaTek.

Який саме стосунок матимуть зміни у Wi-Fi 7 до побудови віртуального всесвіту, анонсованого технологічним гігантом у сфері соціальних мереж наразі невідомо.

 «У майбутньому ми не просто зідзвонюватимемося — ваша голограма, приміром, зможе сісти на мій диван, або я як голограма сяду на ваш. І буде таке враження, що ми в одному місці — хоч ми й будемо в різних штатах чи на відстані сотень, тисяч миль», — окреслив те, якими будуть «метавсесвіти» раніше Цукерберг

Попередньо відомо, що нововведення проходять під наглядом Wi-Fi Alliance, яка є некомерційною організацією, що сертифікує продукти Wi-Fi на відповідність стандартам сумісності.

Читайте також:

  • Facebook та Instagram перестали працювати в усьому світі. Cтали недоступними також Netflix, Steam і PlayStation Network.

  • Facebook опинився в центрі скандалу після приниження темношкірих людей.

  • Instagram провокує психічні розлади в підлітків — закриті дослідження Facebook.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?