Розстріл парламенту та похорони президента: у Порошенко вимагають відкрити справу на творців "Слуги народу"
Категорія
Україна
Дата публікації

Розстріл парламенту та похорони президента: у Порошенко вимагають відкрити справу на творців "Слуги народу"

Розстріл парламенту та похорони президента: у Порошенко вимагають відкрити справу на творців "Слуги народу"
Джерело:  online.ua

Віце-спікерка Верховної Ради Ірина Геращенко звернулася до МВС з вимогою відкрити кримінальну справу на авторів, сценаристів та виконавця головної ролі серіалу "Слуга народу" через епізоди, де розстрілюється парламент і відбувається похорон президента. З даною заявою вона виступила під час години запитань до уряду, передає ONLINE.UA.

"Мені дуже прикро, що немає сьогодні тут міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, тому що деякі колеги його вже канонізували і сказали, що він у нас майже є гарант Конституції", - заявила Геращенко.

Окрім того, політикиня зізналася, що підтримує рішення відкрити кримінальну справу за ролик в інтернеті, де кандидата у президенти Володимира Зеленського збиває фура, оскільки вважає, що треба боротися з мовою ворожнечі.

"Але зараз хочу, щоб моє запитання сприймалося, як депутатське звернення. Чи буде сьогодні, так само дзеркально, заведена кримінальна справа проти авторів, сценаристів фільму "Слуга народу" і виконавців головної ролі, у якій розстрілюється парламент, а потім є похорони президента... Я хочу нагадати, що наша колєжанка пані Савченко, за такі думки тільки, утримується у слідчому ізоляторі. І друге питання, чи означає це, що тепер за кожен пост в інтернеті буде заводитися кримінальна справа?", - запитала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Facebook-спільноті "Бойкот Партии Регионов"було опубліковано нове відео з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським, де повз нього проїжджає фура, а після цього на нього висипається кокаїн. Відео супроводжується фразою "З ним усе гаразд, бо він під кайфом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?