Розведення на Донбасі - бойовики накинулися на ЗСУ з новими звинуваченнями
Категорія
Україна
Дата публікації

Розведення на Донбасі - бойовики накинулися на ЗСУ з новими звинуваченнями

Розведення на Донбасі - бойовики накинулися на ЗСУ з новими звинуваченнями
Джерело:  online.ua

Бойовики "ДНР" повідомили місію ОБСЄ про готовність поновити процес відведення військ у Петрівському 9 листопада, тоді як Об'єднані сили запланували відхід на 8 листопада, передає ONLINE.UA з посиланням на ресурси проросійських сепаратистів.

Ворог скаржиться, що українські військові напередодні ввечері буцімто обстріляли ділянку розведення сил і засобів в Петрівському. Окрім того, окупанти додають, що повідомили СММ ОБСЄ про готовність відновити процес відведення військ в Петрівському 9 листопада, якщо Контактна група погодить цю дату.

Варто зазначити, що українські Об'єднані сили анонсували початок розведення в районі селища Петрівське на Донеччині на 8 листопада, на 12:00. Зведень станом на ранок 8 листопада щодо обстрілів на Донбасі штаб ООС поки не дає.

Як відомо, 2 листопада поблизу Золотого-4 на Луганщині завершилося розведення сил та засобів, про яке домовилися на початку жовтня в Мінську на засіданні Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Золотому міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та начальник Генштабу ЗСУ Руслан Хомчак повідомили, що українська сторона готова до розведення сил у Донецьку, якщо проросійські бойовики також звільнять місто. Однак, за їхніми словами, є напрямки, де відведення військ наразі неможливе. Серед них — Мар’їнка та Широкине.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?