Розведення сил на Донбасі: в поліції зробили важливу заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

Розведення сил на Донбасі: в поліції зробили важливу заяву

Розведення сил на Донбасі: в поліції зробили важливу заяву
Джерело:  online.ua

Поблизу Золотого, де з 7 жовтня має розпочатися розведення сил, правоохоронці посилюють патрулювання. Поліцейські пообіцяли забезпечити публічну безпеку мешканцям населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення. Про це заявив заступник голови Національної поліції України Вадим Троян заявив під час зустрічі з жителями Золотого на Луганщині, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МВС.

"Вже сьогодні ми збільшуємо кількість співробітників поліції, які в складі піших і автопатрулів реагуватимуть на виклики і повідомлення громадян і забезпечувати публічну безпеку в населених пунктах на лінії зіткнення", - зазначив Троян.

Він додав, що крім посиленого патрулювання, для вирішення нагальних проблем населення, що входять в компетенцію поліції, буде проводити особистий прийом громадян начальник поліції Луганській області Сергій Колесник. Троян підкреслив, що правоохоронці вже мають позитивні досвід після розведення сил у Станиці Луганській. Він запевнив, що жителям Золотого та інших населених пунктів, що знаходяться поблизу ділянки розведення сил, не варто хвилюватися за свою долю.

За словами заступника голови Нацполіціі, після розведення сил на лінії розмежування поблизу Золотого, перед позиціями ЗСУ виявляться 122 будинки. Це вдвічі більше, ніж у Станиці Луганській, де перед позиціями українських військових виявилися 74 будинки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві 6 жовтня пройшла масштабна акція протесту проти формули Штайнмаєра, яка зокрема передбачає розведення сил на Донбасі. Близько 10 тисяч українців вийшли на Майдан Незалежності, вимагаючи від влади "зупинити капітуляцію".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?