Розвідка Британії дізналась про серйозну проблему в армії РФ на півдні України
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка Британії дізналась про серйозну проблему в армії РФ на півдні України

Розвідка Британії дізналась про серйозну проблему в армії РФ на півдні України
Джерело:  online.ua

За інформацією аналітиків з розвідки Міноборони Великої Британії, через значний дефіцит боєприпасів на південному напрямку фронта в Україні командування злочинної армїі РФ вирішило економити снаряди. 

Джерело: Twitter Міноборони Британії

Що відомо про ситуацію на сході України 

За інформацією аналітиків британської розвідки, за останній тиждень українські військові і російські злочинці з армії РФ досягли певних успіхів на різних напрямках фронту.

Окупанти намагалися просунутися у районі Кремінної, а українські захисники зосередили основні зусилля у районі Бахмута. Там російські сили "нестійкі, але поки що тримаються".

Російські військові злочинці також продовжують спроби атакувати на півдні Донецької області, зокрема під Авдіївкою, але без особливого успіху.

Що відомо про проблеми окупантів на півдні

На півдні Україна продовжує наступати принаймні на двох напрямках, але навряд чи їй вдасться прорвати основні оборонні рубежі Росії. На цьому напрямі Росія, швидше за все, запровадила режим нормування снарядів для артилерії, намагаючись зберегти найважливіші можливості для ведення непрямого вогню, - зазначають у розвідці Великої Британії.

Там наголошують, що у Херсонській області наші військові утримують невеликий плацдарм на лівобережжі. Це є додатковою проблемою для російського командування, яке, ймовірно, стурбоване вразливістю свого південно-західного флангу.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?