Розвідка Британії дізналася про плани "кухаря Путіна" Пригожина
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка Британії дізналася про плани "кухаря Путіна" Пригожина

Розвідка Британії дізналася про плани "кухаря Путіна" Пригожина
Джерело:  online.ua

За словами британських розвідників, власник російської приватної військової компанії "Група Вагнера" та так званий "кухар Путіна" Євген Пригожин став відвертішим у своїх заявах, а також робить все можливе, що відполірувати свою репутацію та авторитет.

Джерело: Твіттер-сторінка Міноборони Великої Британії

Пригожин намагається відполірувати свій авторитет

Представники іноземної розвідки звертають увагу на те, що пртягом останніх двох місяців поплічник Путіна відмовився від будь-яких претензій на те, що він не пов'язаний з "Групою Вагнера", і став відвертішим у своїх публічних заявах.

Швидше за все, він намагається відполірувати свій авторитет у напруженій російській системі національної безпеки, - вважають британські експерти.

Як уже згадувалося раніше, 23 жовтня "кухар Путіна" почав стерджувати, що сили "Вагнера" просуваються вперед на 100-200 м на день. Він також взявся переконувати, що це "нормально для сучасної війни".

Проте у військовій доктрині РФ зазначається, що армія країни-агресорки розраховує на просування на 30 км і більше на день у більшості умов.

Ба більше, ще у лютому окупанти мали намір просунутися на 1000 км через Україну протягом місяця.

Британські розвідники звертають увагу на те, що у вересні ЗСУ досягли просування більш ніж на 20 км протягом дня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?