Розвідка Британії вказала на серйозний прорахунок РФ на полі бою
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка Британії вказала на серйозний прорахунок РФ на полі бою

Розвідка Британії вказала на серйозний прорахунок РФ на полі бою
Джерело:  online.ua

У звіті Британської розвідки йдеться про посилення російських обстрілів міста Мар’їнка, за яку точаться бої ще з 2014 року. Росія задіює значні ресурси в районі Мар’їнки та Авдіївки, при цьому отримуючи мінімальні досягнення.

Джерело: Міноборони Британії

Росія досягає мінімум успіхів внаслідок посилення обстрілів Мар’їнки

Згідно зі звітом Розвідки Міноборони Британії станом на 10 квітня, повідомляється, що за останній тиждень Росія, ймовірно посилила обстріли околиць Мар’їнки з бронетехніки.

Місто знаходиться за 20 км на південний захід від Донецька, за нього точаться бої ще з 2014 року. Зараз Мар’їнка значною мірою зруйнована внаслідок артилерійських перестрілок.

Місто стратегічно важливе, оскільки забезпечує контроль над підступами до Донецька та ключову дорогу Н15.

Росія продовжує надавати високу пріоритетність операціям із забезпечення ресурсами в ширшому Донецькому секторі, включаючи райони Мар’їнки та Авдіївки, витрачаючи значні ресурси для отримання мінімальних "прибутків".

У районі Мар’їнки та Авдіївки росіяни щодня втрачають близько двох рот

Речник Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський повідомив, що у районі Мар’їнки та Авдіївки продовжуються позиційні бої, у яких росіяни мають перемінний успіх, але всі позиції ЗСУ, які ворог займає, відвойовуються і повертаються назад.

Противник несе колосальні втрати, кожного дня ворог втрачає близько двох рот особового складу, але не полишає спроб.

Російські полонені розповідають, що командири, які перебувають у нетверезому стані і не мають жодної підготовки, відправляють особовий склад у бій. Вони просто піднімають своїх підлеглих посеред ночі і, погрожуючи автоматами та пістолетами, змушують їх штурмувати позиції.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?