Залужний показав роботу польських гаубиць AHS Krab — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Залужний показав роботу польських гаубиць AHS Krab — відео

Залужний показав роботу польських гаубиць AHS Krab — відео
Джерело:  online.ua

Українські війни успішно виконують бойові завдання на сучасних польських бойових машинах. Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний показав роботу українських артилеристів на самохідних гаубицях AHS Krab.

Джерело: Валерій Залужний

Як на фронті працюють гаубиці AHS Krab

Наші воїни швидко опанували західну техніку, більше того — мають досвід, який є цінним для партнерів та виробників озброєння, — розповів Залужний.

За його словами, самохідні гаубиці AHS Krab дуже добре зарекомендувала себе і у швидкості наведення, і в дальності стрільби.

Ми вивчили ресурс та можливості цих машин і надаємо виробникам пропозиції для їх удосконалення, — наводить Залужний слова військовослужбовця ЗСУ Володимира.

AHS Krab – самохідна артилерійська установка, яку виробляє польська машинобудівна компанія Huta Stalowa Wola, що входить до державного холдингу Польської збройної групи.

При виробництві AHS Krab використовується ліцензійна башта від британської гаубиці AS90. Калібр ствола відповідає стандарту НАТО – 155 мм, довжина ствола – 52 калібри. А для шасі обрано південно-корейську платформу від САУ K9 Thunder, яка є однією з найкращих у своєму класі. Мінімальна дальність стрільби AHS Krab – 4,5 км, максимальна – 40 км.

Практична скорострільність у бойових умовах, за яких екіпаж може ефективно працювати протягом тривалого часу, становить два постріли на хвилину. Ці гаубиці здатні вражати цілі на відстані до 40 км.

Мінометники з аеророзвідкою нищать росіян під Бахмутом

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний опублікував відео, у якому показав як українські бійці знищують ворогів на Бахмутському напрямку.

Залужний зазначив, що мінометні розрахунки 127-ї окремої бригади Сил територіальної оборони разом з аеророзвідкою і коригувальниками ефективно знищують противника під Бахмутом та міцно тримають оборону.

Наше завдання — щоб вороги швидше скінчилися та Україна зажила мирним життям, — розповіли бійці 127 ОБр ТрО.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?