Розвідка Естонії розкрила нову стратегію Путіна у війні проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

Розвідка Естонії розкрила нову стратегію Путіна у війні проти України

Розвідка Естонії розкрила нову стратегію Путіна у війні проти України
Джерело:  online.ua

Очільник кремля Володимир Путін усіляко намагається затягнути війну в Україні, оскільки вважає, що час на його боці, адже російський диктатор має багато ресурсів для підживлення військової машини армії РФ. До такого висновку дійшли представники Служба зовнішньої розвідки Естонії.

Джерело:  Bloomberg

Нова стратегія Путіна полягає у затягуванні війни — розвідка Естонії

На переконання естонських розвідників, попри те, що у армії РФ майже немає шансів досягти "якісного стрибка" у своїй здатності вести війну, очільник Кремля не зупиниться, ігноруючи усі минулі ганебні провали на фронті.

Російський диктатор також розраховує на те, що підтримка України з боку Заходу почне послаблюватися.

Путін тягне час, вважаючи, що Україна і Захід виснажаться раніше, ніж Росія, - мовиться у звіті розвідки Естонії.

Окрім того, наголошується, що очільник Кремля досі врить у те, що йому вдасться посадити команду Зеленського за стлі переговорів, якщо він продовжить ракетний терор українського народу.

Російська еліта все більше стурбована тим, що Путін "з'їхав з глузду", але більшості з них не вистачає мужності зробити реальні кроки до змін, - підкреслює розвідка Естонії.

Якою буде Росія після Путіна

Іноземні розвідники звертають увагу на те, що наразі у РФ ній не існує жодного значного угруповання, яке б поділяло демократичні цінності.

Цілком можливо, за владу будуть вести боротьбу "радикальні" фракції, серед них - Євгеній Пригожин та Рамзан Кадиров.

Естонські розвідники назвали авторитарний режим Путіна Радянським Союзом 2.0, в якому на горизонті "немає нового Горбачова, не кажучи вже про Єльцина".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?