Розвідка Італії оцінила сили армії РФ під час нового наступу
Категорія
Світ
Дата публікації

Розвідка Італії оцінила сили армії РФ під час нового наступу

Розвідка Італії оцінила сили армії РФ під час нового наступу
Джерело:  online.ua

На переконання італійських розвідників, наразі армії Російської Федерації потрібна оперативна пауза для продовження свого нового наступу та підготовки до довгої війни на тлі потужних санкцій Заходу. Без неї у окупантів вкрай мало шансів досягти навіть локальних успіхів на полі бою в Україні.

Джерело:  La Stampa

РФ потрібна оперативна пауза, а не новий наступ — розвідка Італії

Згідно з даними іноземних розвідників, команда Путіна намагається використати цей період відносної стагнації для перезапуску діяльності російського ВПК.

Останній, попри те, що залишається значним з точки зору виробничих потужностей, все-таки відчуває потужні санкційні удари міжнародної спільноти.

Ба більше, розвідка Італії фіксує зниження підтримки війни серед громадян РФ.

Попри те, що чимало росіян продовжують підтримувати курс очільника Кремля, все одно відбувається зниження консенсусу в громадських опитуваннях.

Це також підтверджує така велика кількість людей, що продовжують тікати з країни-агресорки на тлі мобілізації.

Які у Путіна плани щодо НАТО

Як вважають іноземні розвідники, Кремль буде продовжувати кібератаки і дезінформацію в країнах Альянсу.

Москва не припинить втручатися в політичну динаміку і процеси прийняття рішень в країнах НАТО, вдаючись ще більше, ніж у минулому, до примусових і маніпулятивних методів, таких як кібератаки, дезінформація, шантаж і використання таких важелів, як міграція і енергетика, - сказано в повідомленні.

Яка ймовірність застосування Путіним ядерної зброї

Розвідка Італії дійшла висновку, що наразі застосування країною-агресоркою ядерної зброї малоймовірне.

Увага національної розвідки посилена щодо ризиків ескалації, пов'язаних з продовженням конфлікту, в тому числі загрози застосування ядерної зброї Росією, яка на момент підготовки цієї доповіді оцінюється як малоймовірна, - зазначають розвідники.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?