Розвідка розповіла про пияцтво бойовиків на Донбасі і те, до чого воно призводить
Категорія
Події
Дата публікації

Розвідка розповіла про пияцтво бойовиків на Донбасі і те, до чого воно призводить

Розвідка розповіла про пияцтво бойовиків на Донбасі і те, до чого воно призводить
Джерело:  online.ua

Українська розвідка повідомила про те, що на окупованих територіях Луганській і Донецькій областях все частіше відбуваються інциденти з п'яними бойовиками так званих ЛНР-ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook ГУ розвідки Міністерства оборони України.
Читайте також: У бойовиків ДНР істерика з-за "українських агентів" - джерело
Незважаючи на залучення спеціальних підрозділів т.зв. “республіканської гвардії ДНР” до підтримання правопорядку в місцях дислокації військ, продовжує збільшуватись кількість безчинств та хуліганських дій скоєних військовослужбовцями у стані алкогольного сп’яніння", - сказано в заяві.
За інформацією розвідників, командири російських військових підрозділів, які перебувають на окупованих территорииях Донецької області, продають "дозволу" на пияцтво.
"При цьому командування 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ використовує схильність підпорядкованого особового складу до зловживання алкоголю для власного збагачення. Так, “дозвіл на пияцтво” бажаючому коштує 3 тисячі російських рублів", - повідомили у Міноборони.
Як повідомляв ONLINE.UA, 18 лютого вранці бойовики так званої ДНР пішли в атаку на українські позиції під Авдіївкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?