Розвідка СБУ здійснила нову успішну операцію в ОРДО
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка СБУ здійснила нову успішну операцію в ОРДО

Розвідка СБУ здійснила нову успішну операцію в ОРДО
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України організувала спецоперацію, результатом якої стало вивезення з ОРДО експредставника так званого "Центру спеціальних операцій МДБ ДНР". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

За офіційними даними, людина - свідок злочинів бойовиків, які незаконно утримували та катували українських військовослужбовців. Також він виступає інформатором щодо діяльності спецслужб російського агресора.

"Згодом він виявив готовність залишити ОРДО для надання українським контррозвідникам цієї інформації. Проведена перевірка підтвердила, що колишній учасник незаконних збройних формувань не брав безпосередньої участі у бойових діях, не вчиняв інших тяжких та особливо тяжких злочинів", - додали в СБУ.

За рішенням суду, чоловік отримав звільнення від кримінальної відповідальності. Влада враховувала допомогу слідству та цінність наданої інформації.

Спецслужба нагадала, що представник НВФ завдяки залученню до слідства та цінній інформації для української влади, які допоможуть розкрити злочини чи посприяють у даному процесі, може отримати волю.

Втім, це не стосується організаторів та ватажків угрупувань.

Яке повідомляв ONLINE.UA, в Росії помер Максим Шишов - колишній бойовик так званої "ДНР". У 2014 році він під час служби у лавах ЗСУ перейшов на бік агресора. З 2015 року постійно жив в РФ, отримавши поранення на міні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?