Розвідка США не змогла довести причетність прибульців до випадків НЛО
Категорія
Світ
Дата публікації

Розвідка США не змогла довести причетність прибульців до випадків НЛО

Розвідка США не змогла довести причетність прибульців до випадків НЛО
Джерело:  online.ua

Розвідка Сполучених Штатів вивчила матеріали, пов’язані з випадками НЛО та не знайшла там жодних реальних доказів причетності позаземних цивілізацій до подібних інцидентів.

Джерело: CNN

За оприлюдненими даними, йдеться про випадки, коли з НЛО стикалися безпосередньо військовослужбовці-пілоти ВМС США. Експерти не змогли одностайно дати оцінку всім епізодам та безпосередньо оцінити походження так званих загадкових об’єктів.

Утім, три джерела телеканалу стверджують, що у фінальному звіті не виключають ймовірності причетності прибульців до інцидентів. Відзначається, що попри непідтвердженість доказів документи мають неабияке значення.

Перш за все вони - демонстрація конфліктів всередині Пентагону, головним питанням якої став факт визнання сотні незрозумілих спостережень американських військовослужбовців.

Водночас посадовці США не виключають, що виявлені НЛО можуть бути насправді повітряними силами країн-опонентів, наприклад, Росії чи Китаю. Це вважається більш тривожними висновками, оскільки несе пряму загрозу національній безпеці держави.

Звіт остаточно встановить, що об’єкти не мають відношення до якихось таємних американських технологій.

Тривалий час, буквально упродовж десятиріч, американська влада блокувала поширення відповідних відомостей і не публікувала жодних звітів, пов’язаних з доказами стосовно НЛО. Наразі спільноти вважає різким зсувом у цьому напрямку, оскільки посадовці Пентагону на офіційному рівні підтвердили сотні випадків.

Утім, джерела CNN сумніваються, що розвідка насправді ж оприлюднить більший масив відомої їм інформації. Визнання інцидентів потенційною небезпекою для нації з боку розвідки чи Пентагону - це наслідки тиску з боку Конгресу США. Пояснити такі випадки належним чином неможливо.

“Судячи з брифінгів, на яких я був присутній, ніхто не знає, що з цим робити. Не існує ніяких політичних приписів, і саме тому існує така нерішучість щодо вирішення цієї проблеми”, - цитує телеканал члена Палати представників у справах збройних сил Майкла Вальца.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?