Розвідка України повідомила про плани Путіна піти у відставку через проблеми зі здоров'ям
Категорія
Політика
Дата публікації

Розвідка України повідомила про плани Путіна піти у відставку через проблеми зі здоров'ям

Розвідка України повідомила про плани Путіна піти у відставку через проблеми зі здоров'ям
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін збирається у відставку через проблеми зі здоров'ям. У Росії вже почався процес передачі влади, оскільки глава Кремля вже фізично не може виконувати всі свої публічні функції. Про це йдеться в звіті Служби зовнішньої розвідки України, передає ONLINE.UA.

"На тлі все більш очевидних проблем зі здоров'ям Путіна, помітні складнощі для нього фізично виконувати публічні функції глави держави в Росії де-факто почався період трансферу влади", - повідомили в розвідці.

Однак в СЗР переконані, що після відходу Путіна у відставку, російська загроза для України не зникне. На думку військових експертів, Кремль в будь-якому випадку буде продовжувати свою агресивну політику.

"Незалежно від конкретного варіанту (" Путін - довічний президент "," Путін - лідер нації ", "Путін - тандем", "спадкоємець Путіна" і так далі), базовий сценарій на середньострокову перспективу передбачає збереження в Росії державної моделі "путінізму" з Путіним або без нього ", - зазначає розвідка.

У СЗР попередили, що керівництво Росії будь-якими способами намагатиметься не допустити стратегічного зближення України з Заходом шляхом євроатлантичної інтеграції. Основна мета Кремля - відтворення "СРСР 2.0".

Нагадаємо, нещодавно кілька західних ЗМІ опублікували новини, в яких йшлося про те, що Путін збирається у відставку через хворобу Паркінсона, ознаки якої нібито у нього помічали ще п'ять років тому. Офіційна Москва з коментарем з цього приводу не змусила себе чекати. Постійний представник російського президента Дмитро Пєсков в своєму стилі назвав ці чутки "повною нісенітницею", а потім почав запевняти, що у Путіна "відмінне здоров'я" і у відставку він йти не планує.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін постійно зриває переговори по Донбасу, так як вичікує зміни керівництва Німеччини та Франції, які, як сподівається президент Росії, посилять тиск на Україну з тим, щоб вона прийняла російські умови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?