Розвідка України заявила про новий привід для вторгнення РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка України заявила про новий привід для вторгнення РФ

Розвідка України заявила про новий привід для вторгнення РФ
Джерело:  online.ua

15 січня Головне управління розвідки України офіційно попередило про новий привід, який команда російського президента Володимира Путіна може використати для вторгнення в нашу країну. Як стверджують розвідники, йдеться про техногенну катастрофу.

Джерело: Фейсбук-сторінка ГУР

Розвідники попереджають, що Москва може звинуватити у своїх помилках Україну

Згідно з останніми даними, проросійські бойовики втратили контроль над хімічними препаратами, які завозяться на Донбас. У зв'язку з цим хімічне забруднення може стати причиною екологічної катастрофи на Сході України.

Окрім того, наголошується, що 14 січня в Горлівку на ПАТ "Концерн Стирол" привезли місткості з аміаком, проте через порушення герметичності, вони почали випускати отруйні речовини у повітря.

Спричинена російськими окупантами техногенна катастрофа може бути використана для звинувачення України у застосуванні отруйних хімічних речовин, а також як привід для розширення збройної агресії проти нашої держави, – наголошують українські фахівці.

Що важливо розуміти, американська розвідка також раніше попереджала, що Путін може використати сценарій 2014 року. За словами іноземних розвідників, за декілька тижнів до повномасштабного вторгнення РФ вдаватиметься до провокацій, щоб потім пояснити свою агресію проти України.

Ба більше, нещодавно стало відомо, що минулого місяця кількість постів з російською пропагандою зросла на 200% у порівнянні з листопадом. Пентагон та Білий дім прогнозує напад РФ на середину січня – лютого.

Влада США уже підготувала два законопроєкти, які передбачають санкції особисто проти президента Володимира Путіна у разі нападу на Україну. Офіційна Москва продовжує запевняти, що не боїться економічних обмежень.
Що також важливо згадати, 14 січня на сайти державних органів України здійснили наймасштабнішу за останні 4 роки хакерську атаку. Українські експерти вважають, що її замовником був Кремль.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?