Розвідка Великої Британії назвала проблеми РФ із мобілізацією та призовом
Категорія
Політика
Дата публікації

Розвідка Великої Британії назвала проблеми РФ із мобілізацією та призовом

Розвідка Великої Британії назвала проблеми РФ із мобілізацією та призовом
Джерело:  online.ua

Представники британської розвідки дізнались, що кремлівське військово-політичне керівництво зіткнулось із труднощами з розміщенням та навчанням мобілізованих громадян РФ. Через це довелось відкласти проведення планового осіннього призову.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

В РФ не мають ресурсів для підготовки всіх мобілізованих

У зведенні Міноборони Великої Британії зазначається, що кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін ще 30 вересня підписав указ про звичайний осінній призовний цикл, який спрямований на навчання 120 тисяч призовників.

За законом, ці призовники не можуть бути відправлені за межі Росії. Це окрема категорія від осіб, які мобілізуються у рамках наказу про часткову мобілізацію від 21 вересня 2022 року.

Цикл призову розпочнеться 1 листопада 2022 року, на місяць пізніше, ніж зазвичай. Пізніше початок циклу свідчить про зростання тиску на здатність Росії навчати і озброювати велику кількість нових призовників. Проблеми з розміщенням, навчанням, оснащенням та розгортанням мобілізованого та призовного персоналу є значними. Недоліки російської адміністративної та логістичної систем будуть і надалі підривати ці зусилля, зазначають у британській розвідці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?